Construim experiente de top
pentru clienti, proprietari
si dezvoltatori.

Prin parteneriat cu un profesionist imobiliar.

Despre noi

Suntem de parere ca persoanele fac diferenta. Avem o echipa tanara, formata din oameni cu experienta, bine pregatiti si mereu dispusi sa ajute. Tratam cu profesionalism si seriozitate fiecare proiect pe care-l facem impreuna. Ne focusam pe servicii excelente iar rezultatele clientilor nostrii vorbesc de la sine. Vino sa ne cunosti si sa vezi cum tranzactiile imobiliarele pot fi facute rapid, transparent si in siguranta.

Icon
Planificare

Vanzarea sau achizitia unui imobil necesita o atentie speciala. Din acest motiv, consultantii nostri sunt mereu pregatiti pentru a contura, impreuna cu Dvs. pasii necesari pentru atingerea obiectivului propus.

Icon
Strategie

Conditiile actuale ale pietei sunt in continua schimbare. Strategiile expertilor nostri sunt dinamice, adaptandu-se la actualitatea pe care o traim.

Icon
Rezultate

Ceea ce conteaza pentru Dvs., este lege pentru noi. Pasiunea pentru munca noastra, devotamentul fata de client, integritatea si calitatea serviciilor, nu pot duce decat la un rezultat favorabil.

Ce spun clientii nostri?

Lucrand cu Stefan Pop am redescoperit profesionalismul in agentii imobiliari. Mereu atent, informat si gata sa ofere sprijinul calificat de care aveam nevoie. Impreuna cu echipa sa, a conturat totul cu o minutiozitate demna de admiratie, si, urmand pasii propusi de United Brokers am inceput sa capatam directia optima.

In scurt timp am reusit impreuna sa gasim proprietatile dorite in Bucuresti, iar tranzactiile in sine, au decurs neasteptat de rapid, transparent si cu minim de efort din partea noastra. Recomand cu incredere si multumesc inca odata pentru ocazia de a lucra impreuna!

Tudor Anghel
Dir. Vanzari Domeniile Boieru

Richard was very helpful and assisted on each step for me to find my perfect apartment. He informed me on every aspect of renting and provided consultancy with detailed photos and features of the apartments available on the market. Because I don't speak Romanian, he continues to help my issues with the landlord even after I rented the place. I am very satisfied with the service of United Brokers and recommend everybody.

Can Sozenoglu
Oracle Enterprise

Pe parcursul căutărilor mele spre a găsi o casă cu curte în jurul Bucureștiului pe care să o pot numi acasă am descoperit o multitudine de aspecte implicate în acest proces în sensul cărora nu m-aș fi gândit probabil niciodată. Întâmpinând dificultăți în a înțelege cursul lucrurilor precum și pașii ce trebuiesc urmați pentru a evalua corect o proprietate, am realizat că am nevoie de sprijinul unor profesioniști.

Echipa United Brokers, dar mai ales Stefan Pop, m-a ajutat enorm în primul rând cu privire la prospectarea pieței și identificarea posibilelor opțiuni pe care le-aș putea avea, apoi înțelegerea prețului și a elementelor care îl determină, dar și cu consultanța necesară pentru a putea face alegerea optimă. Mă declar mai mult decât mulțumit de serviciile care mi-au fost puse la dispoziție și recomand cu încredere colaborarea cu acești oameni care urmăresc cu temeinicie atingerea obiectivelor clienților lor.

Bogdan Ionescu
Marketing Specialist BT