De la cautare la semnare,
suntem alaturi de tine.

Afla mai jos beneficiile

Ce putem face pentru tine?

Servicii proprietari

 • Consultantii nostri au o experienta substantiala in domeniul imobiliar. Cunoscand foarte bine piata si trendurile actuale putem stabilii pentru tine cel mai bun pret si cea mai rapida cale pana la vanzarea proprietatii.
 • Promovarea corecta si relevanta reprezinta unul din cele mai importante aspecte de care ai nevoie atunci cand doresti sa vinzi un imobil. United Brokers te va ajuta sa gasesti metode adecvate de lucru in acest sens, pentru ca totul sa functioneze rapid, eficient si mereu in avantajul tau.
 • Ai neclaritati in legatura cu vanzarea imobilului tau? Consultantii United Brokers te vor ajuta sa intelegi bine modul in care functioneaza actuala piata imobiliara in Bucuresti oferind o consiliere pertinenta si completa.
Ce trebuie sa stii

Proprietarii de case care doresc să-și vândă imobilul sunt, de înțeles, interesati în vânzarea rapida a acestuia. Pregătirea unei case pentru vânzare poate fi o provocare, iar dacă este si locuita în timpul său pe piață, provocarea este chiar mai mare. În timp ce un agent imobiliar, probabil, nu va menține pardoselile curate, baile strălucitoare, și vasele spalate, el sau ea are un anumit set de abilitati pentru a face casa cat mai vandabila cu putinta.

Servicii client

Proprietati relevante

La United Brokers vei gasi exact ce cauti: cele mai noi proprietati din Bucuresti, pe zonele specializate. Iata ce iti punem la dispozitie:

 • Oferte relevante, cu avantaje reale
 • Cele mai bune zone din Bucuresti
 • Zeci de proprietati actuale
 • Cele mai recente ansambluri rezidentiale
 • Oferte diversificate pentru toate gusturile
 • Colaborare cu agentii imobiliare partenere
 • Colaborare cu firme de transport, asigurari, amenajari interioare, mobilier
Oferte detaliate

Timpul tau e important. De aceea iti oferim:

 • Fotografii reale
 • Oferte complete si corecte, cu detalii verificate
 • Anunturi atent create
Colaborare si consiliere

Vei gasii de la inceput seriozitate, sinceritate si amabilitate.

 • Colaborare cu unul din expertii nostrii imobiliari, care va selectiona impreuna cu tine proprietatile potrivite.
 • Fisa detaliata pentru fiecare client, unde notam toate dorintele tale.
 • Vei primi doar ofertele care corespund exact criteriilor tale.
Vizionari relevante

Reusim sa reducem la minim numarul de vizionari inutile datorita ofertelor detaliate, cu fotografii profesioniste si descriere corecta. Toate acestea te vor ajuta sa gasesti exact proprietatile pe care doresti sa le vezi. Noi te vom insoti la vizionare si iti vom oferi toate detaliile de care ai nevoie.

AGENȚII IMOBILIARI DISPUN DE ACCES SI CUNOAȘTERE

Agentii imobiliari trebuie să fie autorizate de către statul în care au reședința, asigurându-se că acestia sunt familiarizați cu legile de tranzactionare ale zonei. În plus, față de cunoștințele lor de specialitate, agenți United Brokers au de asemenea acces la MLS, sau serviciului de listare multipla. MLS este o bază de date utilizată de agenții imobiliari să enumere și să descrie proprietățile pe care le reprezintă. In felul acesta clienti directi sau agenții care reprezintă potențialii cumpărători, caută în baza de date pentru a găsi proprietăți de interes. Agenții nu au doar acces la MLS. Expertii imobiliari dipun de strategii eficiente de marketing si de bugete consistente in acest sens, ceea ce pentru un proprietar se poate dovedi un aspect foarte greu de acoperit, daca nu chiar imposibil.

EXPERTIZĂ IN MARKETING

Un agent imobiliar profesionist știe că, cu cat mai multe persoane știu despre proprietate, cu atât mai repede aceasta se va vinde. Casele care stau pe piață pentru o lungă perioadă de timp stau pentru un motiv, și, de obicei, este ceva în neregulă cu prețul sau modul de comercializare a imobilului. Odată ce o casa este pe piata un agent full-service nu se va opri - cel puțin nu unul bun! Există multe site-uri imobiliare in aceste zile care genereaza o mulțime de trafic, precum și agenti buni care au acces la traficul respectiv crescand astfel numarul de vizualizari ale proprietatii. Apare totusi si o capcana: nu toate portalurile asigura o vizibilitate sporita, si nu toate sunt economice. Fara a stii exact ce functioneaza cel mai bine pentru o proprietate anume, vanzatorul poate cheltuii inutil sume considerabile si timp pentru a obtine, in final, nu mare lucru, daca nu chiar o pierdere.

TARGETAREA CUMPARATORILOR

Într-o piață a cumpărătorului, potentialii clienti de obicei nu se grabesc pentru a găsi și achiziționa o casă. Agenții experimentati au adesea mai mulți cumpărători potențiali in așteptare pentru ca proprietatea perfecta sa apara pe piață, si cu siguranta ii vor invita sa o vizioneze si pe a Dumneavoastra daca va regasiti in portofoliul lor.

CONCLUZIE

Folosind un expert imobiliar este una dintre cele mai bune moduri de a asigura o vânzare rapidă a casei Dumneavoastra. Nu numai că dispun de experiență în pregătirea unui domiciliu pentru vanzare, ei au, de asemenea, acces la tehnologiile imobiliare de specialitate și o rețea de agenți colaboratori ce vor dori sa prezinte imobilul potentiallilor colaboratori. Ei au experiență de marketing, construita în timp, în industria imobiliara, si pot viza atat cumparatori directi cat si clientii altor agentii imobiliare.